Meniu Închide

Plasa tantari cu balamale (batanta)

70,00 lei / Pret per mp TVA inclus

Plasa de tantari cu balamale sau batanta rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor.

  • Pentru a evita riscul deteriorarii in timpul transportului, plasele batante se vor livra dezasamblate. Coletul expediat Dvs. va contine produsul dezasamblat, instructiunile de montaj si unealta necesara montarii plasei pe profil.
Total Area (sq m)
Pretul produsului

Plasa de tantari cu balamale sau batanta

Avantajele oferite de plasele contra insectelor sau a tantarilor (mosquito nets) sunt faptul ca sunt produse ecologice, permit ventilatia din interior si ofera vizibilitate maxima in exterior. Modul de actionare este tip rulou, cu rulare pe verticala sau plasa simpla , cu profile de aluminium si balamale.

Gratie designului, plasa de tantari cu balamale se integreaza perfect in cadrul ferestrei, fara a modifica aspectul fatadei. Plasele contra insectelor din aluminiu se pot monta o data cu rulourile exterioare. Acestea asigura un somn odihnitor pe timpul noptii dar si protectie pe timpul zilei impotriva insectelor. Culorile standard pentru profilul plaselor de insecte sunt alb, gri antracit si maro.

Plasa de tantari cu balamale profil albPlasa de tantari cu balamale profil gri antracitPlasa de tantari cu balamale profil maro

Folosirea plaselor anti-insecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor.

Acum scapati de grija meseriasilor, a programarilor pentru montaj, comandand kitul pentru plase de insecte pe baza masuratorilor furnizate prin formularul de mai sus imbinand singuri plasele de insecte, in cativa pasi simpli.

Avantaje:
-costuri reduse cu 50%;
-montati cand aveti timp;
-scapati de deranjul meseriasilor;
-usor de montat, instructiuni incluse in pachet.

Cum aleg kit-ul?
– Se deschide fereastra si se masoara golul ferestrei pe laltime, din garnitura in garnitura, apoi se masoara inaltimea identic
– Se alege profilul (culoarea) introduc in formularul de comanda dimensiunile si se finalizeaza comanda. Odata confirmata comanda ferma, produsul se lanseaza in productie si ulterior se expediaza catre Dvs.
– Odata primit kit-ul plasei acesta va putea fi imbinat de Dvs. in cativa pasi simpli. Vezi sectiunea Instructiuni de montaj.

Kitul este compus din:
– 2 bucati profil latime din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic;
– 2 bucati profil inaltime din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic;
– 1 bucata sita din fibra sticla, ignifugata (rola);
– 4 bucati coltari de imbinare;
– 2 seturi balamale;
– 1 set clips inchidere;
– 1 bucata maner;
– 1 snur prindere sita;
– suruburi autofiletante;
– instructiuni montaj plasa (se pot descarca si din sectiunea Instructiuni de montaj)

Greutate 1 kg

Instructiuni de montaj

Descarca instructiunile de montaj download3