Meniu Închide

Plasa de tantari rulou

200,00 lei / Pret per mp TVA inclus

Plase de tantari rulou sunt solutii de protectie a spatiilor interioare impotriva accesului insectelor din exterior. Plasele impotriva insectelor de tip rulou sunt mai comod de folosit si confera un design deosebit oricarei ferestre.

Total Area (sq m)
Pretul produsului

Plasa de tantari rulou reprezinta cea mai eficienta si durabila metoda pentru stoparea insectelor si a particulelor mari de praf. Datorita casetei, acestea nu trebuiesc demontate pe timpul iernii si au o viata mult mai lunga decat plasele de insecte clasice, cu balamale.

Plasele anti insecte tip rulou au in componenta o carcasa din aluminiu in care se afla axul pe care se ruleaza sita in momentul in care este necesara ridicarea.

Plasele tip rulou sunt o varianta moderna si sigura, fiind foarte usor de manevrat si amplificand comoditatea utilizatorilor prin faptul ca poate fi folosita pe toata perioada verii si nu este necesara demontarea acesteia la aparitia anotimpului rece, deoarece plasa se poate strange foarte usor in interiorul casetei.

Plasele anti insecte tip rulou vin in diferite modele, astfel incat puteti alege varianta ideala, în functie de estetica ferestrelor locuintei si cerintele dumneavoastra specifice.

Greutate 1 kg