Meniu Închide

Produsele comandate prin intermediul magazinului nostru sunt realizate exclusiv pe comanda plasata online si necesita un termen de la 1 zi la 3 zile lucratoare pentru productie in functie de volum.

Livrarea produselor comandate magazinului nostru se poate face cu mijloacele noastre de transport in Bucuresti si zonele limitrofe acolo unde este necesar montajul sau printr-un serviciu de curierat rapid in Bucuresti si oriunde in tara.

Termenul de livrare variaza in functie de momentul in care este plasata comanda. Toate comenzile preluate pentru Bucuresti si zonele limitrofe pana la ora 13.00 vor fi procesate si lansate in productie in aceeasi zi. Dupa ora 13.00 comenzile vor fi procesate si lansate in productie incepand cu ziua urmatoare si livrate in termen de 48 de ore de la data finalizarii, nu mai tarziu de trei zile de la data lansarii comenzii.

Contravaloarea transportului produselor la destinatie va fi suportata de cumparator, exceptie facand promotiile care includ livrarea sau pentru care livrarea este oferita gratuit.

Coletele ajunse la destinatie nu pot fi deschise decat dupa ce clientul semneaza de primire si achita contravaloarea produselor. In cazul in care va fi constatata o lipsa a conformitatii, clientul poate returna produsul in conditiile precizate in site insa numai inainte de realizarea montajului, caz in care produsul va face obiectul garantiei.

fan courier