Meniu Închide

Servicii de consultanta pentru alegerea produsului potrivit nevoilor Dvs.

Specialistii nostri va stau la dispozitie telefonic sau prin orice mijloc de comunicare pentru a va ajuta sa alegeti cea mai buna solutie de umbrire pentru ferestrele Dvs. De asemenea, va stam la dispozitie pentru furnizarea de mostre in showroom sau prin curier astfel incat, la momentul plasarii comenzii sa fiti incredintati ca ati facut alegerea corecta.

Va stam la dispozitie telefonic cu indrumari privind modul de masurare a golului de geam sau a geamului astfel incat produsele comandate sa se potriveasca exact ferestrei.

In egala masura, avand in vedere ca suntem autorizati “Somfy Expert” va stam la dispozitie cu alegerea solutiilor potrivite de motorizare si automatizare a roletelor sau jaluzelelor Dvs.

Contact: 0743.005.502 | 0743.005.505

Servicii de montaj al tuturor produselor comandate din magazinul nostru.

Dupa alegerea produsului si plasarea comenzii puteti apela la serviciile de montaj oferite de compania noastra prin intermediul echipelor proprii de tehnicieni.

Preturile privind montajul produselor se stabileste in prealabil de comun acord in functie de particularitatile produselor sau ale montajului.

Daca sunt necesare masuratori prealabile plasarii comenzii, tehnicienii noastri va stau de asemenea la dispozitie. Masuratorile sunt gratuite pentru toate produsele achizitionate din magazinul nostru.