Meniu Închide

Plata cu numerar la livrare – ramburs
Plata se face in Lei la livrarea produselor prin curierat sau la ridicarea comenzii din showroom-ul Mastaroll.
Platile se pot face cu numerar pentru comenzile a caror valoare nu depaseste 10.000 Lei pentru persoane fizice si 5.000 Lei pentru persoane juridice (sumele cu TVA inclus). Comenzile a caror valoare depaseste aceste plafoane se pot realiza prin oricare din celelalte metode de plata.

Plata cu cardul la livrare
Comenzile a caror livrare se efectueaza in Bucuresti pot fi achitate cu cardul in momentul livrarii sau la showroom-ul Mastaroll.
Aparatura de tip POS poate fi utilizata contactless astfel ca poti plati la POS direct cu telefoanele de tip Apple iPhone, Android sau cu smartwatchurile Apple Watch.
Cardurile cu care se poate plati la livrare sunt cele emise de VISA (Classic si Electron), MASTERCARD (inclusiv Maestro).
Nu se percepe comision pentru tranzactiile de plata cu cardul.
Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul bancii proprietare a echipamentului POS. Mastaroll nu primeste, utilizeaza sau stocheaza datalii referitoare la cardurile folosite pentru plata.
In situatia in care cardul utilizat pentru a face plata online este asociat unui cont in alta moneda decat Lei, tranzactia se efectueaza in Lei la cusul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.

Plata prin transfer bancar
Plata cu ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emisa de Mastaroll.
Livrarea produselor sau executia serviciilor se va efectua dupa ce plata va fi vizibila in extrasul de cont.
Reprezentantii persoanelor juridice trebuie sa detina imputernicire din partea companiei si actul de identitate pentru a putea intra in posesia comenzilor achitate in avans cu ordin de plata.
Conturile in care pot fi achitate facturile sunt:
RO32BTRLRONCRT0224598701 deschis la Banca Transilvania

payment terminal