Meniu Închide
Pentru a solicita mostra gratuita de material accesati formularul! Puteti alege materiale Plain, Print, Blackout, Screen sau Zebra!

Roleta Zebra cu Caseta

199,00 lei / Pret per mp TVA inclus

Roletele Zebra cu caseta este acel tip de rolete cu ajutorul careia se poate doza dupa dorinta gradul de lumina care patrunde in incapere. De asemenea aceasta roleta confera un design deosebit fiid dotata cu caseta axul fiind acoperit de aceasta.

  • Selectie material
    Va rugam sa selectati materialul dorit pentru aceasta roleta. Magazinul permite alegerea unui singur material pentru orice selectie de material. Daca doriti sa configurati un alt produs, adaugati prezenta selectie in cos si reinitializati formularul.
    Selectie mecanism
Total Arie (mp)
Pretul produsului

Roleta ZEBRA cu caseta este alegerea ideala pentru protectie solara , intimitate si decor in interioarele moderne cu ferestre generoase. Roletele ZEBRA permit, prin actionarea lor, controlul luminii fara a fi necesara ridicarea acestora. Materialul folosit , poliester 100%, are un design ingenios : dungi orizontale transparente ce alterneaza cu dungi orizontale de tesatura deasa , colorata .
In acest fel materialul dublat ( 2 fasii verticale) permite atat suprapunerea dungilor dese si a celor transparente cu patrunderea luminii in interior cat si intercalarea dungilor orizontale dese obtinandu-se astfel o roleta cu material dens pe toata suprafata , ceea ce asigura protectia solara si intimitatea necesara oricarui camin.